Projecten

Til je keuken naar een hoger niveau met gewaagde afwerkingen; en dat voor een aantrekkelijke prijs.

Of je nu een complete keukenrenovatie nodig hebt of de fronten van je bestaande keuken wilt vervangen, wij hebben de perfecte oplossing.

Bekijk onze projecten voor inspiratie en begin met het plannen van je nieuwe keuken.

Annemarie

Annemarie heeft haar bestaande Ikea-keuken vernieuwd met Liscia Capri Matt fronten, met elegante gouden knoppen. We hebben ook alle scharnieren vervangen en het aanrechtblad opnieuw uitgelijnd om de transformatie compleet te maken.

Kayapa fronten 2.146 €

Ikea scharnieren 70 €

Totaal 2216 €

Emma

Emma, de trotse eigenares van een nieuw stadsappartement, verlangde naar een unieke keuken. Ze maakte haar droom waar door Vortice Magenta fronten op de onderkasten te combineren met een accent van Dune Sospiro Matt fronten op de linker bovenkasten. Aan de rechterkant zorgen de strakke en eenvoudige Liscia Sospiro Matt fronten voor de elegante charme van de keuken.

Kayapa fronten 3.769 €

Ikea elementen 907 €

Totaal  4676 €

Serge

Serge heeft zijn huis volledig gerenoveerd, inclusief zijn keuken. In plaats van een dure keuken te kopen, creëerden we luxe met Ikea-kasten en een combinatie van Liscia Sospiro Matt en Dune Nuvole Matt fronten. Het resultaat? Een verbluffende, budgetvriendelijke luxe keuken die niet onderdoet voor de luxe merken.

Kayapa fronten 8.232 €

Ikea elementen 2.997 €

Totaal  11.229 €