Prachtige keukens. Eenvoudig gemaakt.

Combineer de gedurfde afwerkingen van Kayapa fronten en creëer jouw unieke keuken.

Bedek je bestaande keukenkasten of je nieuwe IKEA METOD keukenkasten met onze fronten, waardoor er een design van topkwaliteit ontstaat.

Liscia

Gladde oppervlaktes in mat of glanzend in één van onze uitdagende of meer traditionele kleuren. Een nette uitstraling? Check. Geen verkleuringen? Check. Een tijdloos design? Er valt niet over te twisten.

Dune

Ons absolute meesterwerk! Een uitgefreesd patroon dat geïnspireerd is op de zandduinen. Het antwoord op.... waar heb je dat vandaan? Superstrak, maar zacht en warm tegelijkertijd.

Livelli

Met traditionele keukenkastjes in landelijke stijl kan je nooit de mist in gaan. De fijn omlijste, klassieke fronten met minimale details zorgen voor een strakke uitstraling.

Vortice

Een subtiel, cirkelvormig geborsteld effect met elegante aardetinten. Probeer eens iets dat net even anders is dan anders en voeg een subtiel, maar uitdagend detail aan je keuken toe.

Carezza

Als je van metalen, elegante oppervlaktes houdt, kan je met deze metallic fronten jouw keukenkasten naar een hoger level tillen. Een fantastisch design waarvan je jarenlang met trots geniet. Een ware blikvanger!

Foresta

Warm en uitnodigend natuurlijk fineerafwerking. Deze elegante fronten zijn geïnspireerd op de natuur en geven je keukenkasten een natuurlijke en massieve uitstraling. Ze zijn een ware lust voor het oog.